Pallo hallussa - kotivoitto Oulunsalolaisista

23.10.2013

UU:n naisilla ei ollut pallo hukassa tiistai iltana, kun joukkue kohtasi kotisalissaan Oulunsalolaisen joukkueen Pallo Hukassa. Vajaan tunnin kestänyt ottelu päättyi meidän voittoon 3-0, 25-11, 25-11, 25-11.

Edellisen pelin ja tämän ottelun välillä oli ero kuin yöllä ja päivällä. Tuntui, että kaikki onnistui, eikä vastustajaa päästetty oikein missään vaiheessa mukaan peliin. Olisikohan ollut uusista pelipaidoista johtuvaa?

Aloitimme ottelun kuudella pelaajalla, Anita, Eeva, Elina, Tanja, Katja ja minä. Minttu tuli mukaan toiseen erään. UU vaihtoi toiseen erään Mintun Katjan paikalle ja kolmanteen erään Katja lähti Eevan tilalle.

Tämän päivän pelistä voi sanoa, että syötön vastaanotto, puolustus, passipeli ja hyökkäys toimi kaikilla, heikkoa lenkkiä ei meidän joukkueessa ollut. Pallo Hukassa joukkueen valmentaja Eero Heikkinen koitti pelaajavaihdoilla saada porukkaansa syttymään, ja saikin kolmannessa erässä hieman sekaisin UU:n peliä, kun joukkue menikin yllättäen johtoon.  Saimme kuitenkin kirittyä eron kiinni ja sittenpä loppuerä olikin Tanja ”Dante” Tuomelan näytöstä, kun hän asteli syöttöruutuun ja nakutteli loput pisteet kovalla ja varmalla syötöllä, sekaan mahtui myös kolme ässäsyöttöä. Toki, kun joukkuepelistä on kysymys kaveritkin hieman auttoi asiassa.  Koska vastaanotto oli kunnossa, oli passari Anitan helppo jaella hyviä passeja kaikille tasaisesti läpi ottelun, muutenkin hän toi varmuudellaan ja kokemuksellaan peliin rauhallisuutta.

Voittajien oli pelin loputtua helppo hymyillä!