Jääkiekko

Utajärven Urheilijat etsii kaudelle 2023-2024 yhteistyökumppaneita.

Kahdesti peräkkäin III-divisioonan mestaruuden voittanut joukkue jatkaa ensi kaudella matkaansa sarjaporrasta ylemmäs II-divisioonaan.
Yrityksenne saa näkyvyyttä mm. sosiaalisessa mediassa, peliasuissa, ottelutapahtumissa ja kotiotteluiden livelähetyksissä. Mahdollisuus on myös saada jäähalliin mainos näkyville.

Kauden neljässä viimeisessä kotiottelussa yleisökeskiarvo oli 402 katsojaa. Runkosarjassa yleisökeskiarvo oli hieman alle 200 katsojaa.

Instagramissa tavoitamme kuukausittain yli 10 tuhatta eri käyttäjää ja suunnilleen saman verran Facebookissa. Uusina alustoina meillä on juuri tehty YouTube -kanava, sekä suunnitteilla on liittyä muihinkin alustoille. Sosiaalisen median lukemia, sekä livelähetysten lukemia voi myös tiedustella kyseisestä sähköpostista.

Suunnitellaan yhdessä molempia miellyttävä kokonaisuus!

Lisätiedot ja yhteydenotto: uuedustuskiekko@gmail.com

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

JÄÄKIEKON TOIMINTAA


Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.