Liminka niitti 3-0 voiton

21.10.2013

Peliraporttia..

Utajärven Urheilijoiden naiset kohtasivat siis vieraissa Limingan Niittomiesten  porukan sunnuntaina 20.10, ottelu alkoi Tupoksen uudella koululla klo 19.45. Liekköhän ollut syynä myöhäinen otteluaika, uusi hieno sali vai muuten vain huono päivä, sillä saimme takkiin 3-0, 25-20, 25-10, 25-20, (no syitähän voi etsiä kaikenlaisia..).

Limingan joukkue oli kuitenkin ennakoitua pehmeämpi mitä joukkueen nimilistasta etukäteen päättelin ja luulenkin, että me olisimme pystyneet pistämään paremmin hanttiin normaalilla, omalla pelillä.

Ensimmäisen erän alku oli molemmilta joukkueilta tasaista etenemistä, pisteestä pisteeseen. Kumpikaan joukkue ei innostunut loistamaan erityisesti millään osa-alueella. Erän lopussa meidän hyökkäys- ja puolustuspeli hieman tökki, eikä meitä auttanut sekään, että vastustaja joutui tekemään pelaajavaihdon loukkaantumisen vuoksi erän loppuvaiheessa, sai LNM vietyä silti erän nimiinsä.

Toisesta erästä tulikin sitten kunnon ”tervan juontia” UU:lle. Tuntui ettei mikään lähde onnistumaan, jos joku asia onnistui, niin toinen sitten epäonnistui. Eräpisteet kuvastaa tätä samaa.

Kolmas erä lähtikin sitten taas rullaan hieman paremmin, nähtiin muutamia hyviä hyökkäyksiä ja puolustuksia sekä käsillä ja jaloilla J. Harmittavasti kuitenkin kaaduimme omiin helppoihin virheisiin ja saimme luovuttaa tämänkin erän vastustajalle.

Kokeiltiin myös ottelun ensimmäisissä erissä Miran käyttöä liberona, hän suoriutuikin tehtävästä kunnialla, vaikka töitä ei mahdottomasti tullutkaan, sillä joukkueessa on kuitenkin hyviä yleispelaajia, jotka omaavat perusvarman noston.

LNM joukkueen pelaajista eniten hankaluutta hyökkäyksillään meille aiheutti Utajärveltä kotoisin oleva ja UU:ssakin pelannut Ida Lesonen, joka hyökkäsi tasaisen varmasti.

UU:n riveistä ei voi oikein nostaa ketään erityisesti esille loistokkaasta pelistä, mutta yritteliäisyydestä saavat kunniamaininnan Minttu ja passarina toiminut Eeva. Kaikki selviävät myös puhtain paperein syöttöruudusta, sillä syöttö oli hyvä läpi ottelun. Tästä onkin sitten hyvä nostaa katse tulevaan peliin ja uuteen nousuun!

Pelaamassa olivat Mira Pätsi, Katja Kokko, Tanja Tuomela, Minttu Kurtti, Anna-Miina Merilä, Elina Rajala, Eeva Rajala ja Kaino Rajala.

Tiistaina 22.10 sitten joukkueella kotipeli, UU-Pallo Hukassa n. klo 18.30 alkaen. Pallo Hukassa on voittanut kaksi pelaamaansa ottelua puhtaasti 3-0, eli odotettavissa on jälleen tiukka matsi. -Kaino