10.10 vieraspeli KiiTua vastaan

14.10.2013

Peli KiiTu-UU, (Kiiminki-Tuira) pelattiin Oulussa  to 10.10. Voitettiin 2-1, (24-26, 15-25, 25-17). Ottelu oli siis  vaihteleva tiukasta löysään. Joukkue oli aika nuorehko, Kyllösen Juha valmensi, joukkueessa pelasi ONMKY:n tyttöjä, sekä viime vuonna Kiimingin porukassa pelanneita tyttöjä. Meitä oli kokoonpanossa  Minttu Kurtti, Mira Pätsi, Elina Rajala, Eeva Rajala, Tanja Tuomela, Katja Kokko ja minä toimin pelaaja-valmentajana.

Eka erä edettiin tasaisesti, Eeva oli passarina ja onnistui ihan hyvin löytämään keskellä kauden eka peliä pelaavan Mintun. Minttu tykittelikin korkealta ja kovaa muutamia palloja, sekä napsi torjuntoja läpi ottelun. Ensimmäisen erän lopussa vastustaja näytti vievän erän ollen jo lähellä eräpalloa, otin siinä itseni kentälle Tanjan paikalle, ja saatiinkin pallo pois ja  siitä piste. Vaihdoin takasin Tanjan, joka hyökkäsikin mahtavasti ja saimme käännettyä erän meille. Toisessa erässä Mira huilaili. Ensimmäisessä ja toisessa erässä meillä oli painava syöttö, eikä virheitä juuri tullut. Kolmanteen erään lähdettiin taas aloituskokoonpanolla, jonka KiiTu aloitti vahvasti. Kovalla leijasyötöllä kotijoukkue johti enimmillään jo  7-0, jonka aikana käytin jo aikalisänkin, josta ei apua juuri ollut. Tein radikaalin jutun ja rohkenin ottaa Mintun poissa kentältä ja menin itse nostamaan. Pikkuhiljaa saimme pelin juonesta kiinni ja pisteitäkin alkoi tulla. Täyden kierroksen jälkeen luovutin suosiolla Mintulle keskipelaajan paikan tilanteessa 15-12. Harmittavasti ei peli kuitenkaan enää lähtenyt rullaamaan niin hyvin, että erävoitosta olisi pystytty taistelemaan. Vastustaja hoiteli homman kotiin ykköspuolen kolmenmetrin lyönneillä, joita emme saaneet puolustettua kunnolla. UU:n joukkueesta nostaisin hyökkäyspuolelta esille Tanjan ja Mintun, Syötöistä Miran ja Eevan, puolustuksesta Katjan ja itseni, mutta tasaisin joka sektorilla oli Elina. Seuraava peli on nyt su 20.10 Liminkaa vastaan, joka onkin sitten kova vastus. - Kaino